Uddan dig inden for VVS-branchen og få et fremtidssikret job

I de senere år har der været politisk debat om videregående uddannelser, og om målsætninger for at få så mange unge som muligt til at tage en akademisk uddannelse. Vidste du, at der netop nu er enorm stor efterspørgsel efter håndværksuddannede? Den er god nok, og uddanner du dig blandt andet inden for VVS-branchen, så står du med rigtig gode kort i forhold til at score et fremtidssikret job efter endt uddannelse. Alt det ser vi nærmere på her.

Renovér dit badeværelse selv og spar penge

En klar fordel ved at tage en håndværksmæssig uddannelse er, at du kan renovere din bolig selv, og dermed spare penge. Du skal blot benytte din viden og dine kompetencer i forbindelse med renoveringsprojektet. Står du f.eks. og overvejer at renovere dit badeværelse snart? Så smut forbi onlinebutikken rorfokus.dk nu, og tjek det store udvalg af VVS-varer og badeværelsesmøbler ud. Som du nok kan se er priserne helt i bund, og udvalget stort. Mon ikke du kan få købt alle de varer du står og mangler til dit kommende renoveringsprojekt her?

VVS-branchen mangler kvalificeret arbejdskraft

I de senere år er det danske boligsalg gået amok, og danskerne renoverer samtidig boliger i stor stil. Kombineret med det faktum, at danskerne fortsat har haft adgang til håndværkerfradrag gør, at det til tider har været svært at få kvalificerede håndværkere hyret til opgaver. VVS-branchen har været lagt ned i perioder, og rundt omkring i landet tørster VVS-virksomhederne efter nyuddannede.

Det bør du udnytte. Det kan du blandt andet gøre ved at påbegynde en uddannelse inden for VVS-branchen. Du kunne overveje VVS-energiuddannelsen, hvor fokus blandt andet er på løsninger for vand, varme og ventilation. Alt sammen noget der i fremtiden forventes stor fokus på, i forbindelse med energioptimering af de danske boliger. Du er således næsten garanteret et fremtidssikret job.

Related Posts

ezy